اگر کتابی را در وبسایت نیافتید، جهت سفارش آن کلیک کنید

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies 5-volume set

(Innovations in Agricultural & Biological Engineering), Megh R. Goyal, Preeti Birwal, Monika Sharma, B09TMQM2SK, 1774630362, 1000405117, 9781774630365, 9781000405118, 978-1774630365, 978-1000405118

300,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
زمان تحویل لینک های دانلود: دانلود فوری و یا حداکثر 24 ساعت

English | 2022 | PDF | 70 MB | 1702 Pages

 The  Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies  is a 5-volume collection that highlights various design, development,  and applications of novel and innovative strategies for food processing  and preservation. Together, the 5 volumes will prove to be valuable  resource for researchers, scientists, students, growers, traders,  processors, and others in the food processing industry.  

کارت اعتباری یلدا با 3,000,000 تومان اعتبار دانلود! جهت توضیحات بیشتر کلیک کنید