اگر کتابی را در وبسایت نیافتید، جهت سفارش آن کلیک کنید

Chemistry and Biochemistry of Food

Jose Pérez-Castiñeira, 3111108341, 9783111108346, 978-3111108346, 978-3-11-110834-6, 978-3-11-111187-2, 978-3111111872, 9783111111872, 978-3-11-111330-2, 978-3111113302, 9783111113302

300,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
زمان تحویل لینک های دانلود: دانلود فوری و یا حداکثر 24 ساعت

English | 2024 | PDF | 34 MB | 618 Pages

This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author further introduces the biochemistry of digestion and energy metabolism of food ingredients. The last section of the book is devoted to modern food technologies and their future perspectives.

کارت اعتباری یلدا با 3,000,000 تومان اعتبار دانلود! جهت توضیحات بیشتر کلیک کنید